суботу, 14 травня 2016 р.

Шекспіру в ХХІ ст. "Бути чи не бути"?

Ось і відбувся наш довгоочікуваний захід. Позаду хвилювання та довгі репетиції... А минуло все наче мить. Одна єдина! І, здавалось би, куди поділося те хвилювання, ті тижні підготовки. Проте яка захоплива мить залишиться у наших серцях! І за цю, неймовірно хвилюючу та радісну, мить я дякую своїм дітям. Ви - МОЯ РАДІСТЬ, ГОРДІСТЬ, НАТХНЕННЯ!!!
І саме час подякувати вам усім! 
 

Ромео (Дзюбак Володимир) та Джульєтта (Юліана Бамбурова) - ви були неперевершені! Настільки щиро, гарно, чуттєво зуміли відтворити історію надзвичайно ніжного кохання між юнаком та дівчиною. Вам аплодую стоячи!
 
Бобиляк Юрій, Голосай Дмитро - з вами можна не лише бути впевненою на сцені, але й твердою ходою крокувати по життю. Дякую за чуттєві сонети, допомогу та підтримку! 

Юрій Гуль - твоє чуттєве виконання сонету стало окрасою нашого дійства.
(Маю ще не всі фото)


Побережник Євгенія, Климишин Анастасія, Винарчик Наталія, Попівняк Марія - ваш талант вражає. Ви витончені, ви граційні, ви творчі, ви надзвичайні! Вашими талантами хочеться насолоджуватися безупинно!





Ляниця Тарас, Новак Андрій - дякую вам за те, що додали мужності, чоловічого обрамлення нашим музам. Ваші голоси сильні і ніжні водночас. І це чудово!











Галамай Тарас, Федик Вікторія, Романик Анастасія та Здебський Богдан - ви зуміли у кількох словах донести сутність геніального Вільяма Шекспіра. Попівняк Марія - дякую тобі за технічний супровід, який був особливо вишуканим і доречним.





  Бздир Володимир - своєю легкістю та безпосередністю ти покоряєш не лише у житті, але й на сцені. Дякую, за чудову екскурсію театром "Глобус". Анна Манько - майстер інформаційних технологій. Подяка за допомогу з технічним забезпеченням!




Броневська Соломія та Волкова Софія - вам особлива подяка за створену на сцені атмосферу, яка допомогла здійснити нашу мандрівку у часі.


Кондрацька Вікторія, Руда Марта, Крамна Олександра - дякую вам за красу на сцені.



А деталі про прем'єру відеоролика про сучасних Ромео і Джульєтту та сам ролик (!!!!) з'являться ТУТ уже за тиждень!!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар